Dana White onthult: 'Deze twee vechters probeerden UFC te  vernietigen' Nieuws
Nieuws

Dana White onthult: 'Deze twee vechters probeerden UFC te vernietigen'

Dana White onthult: 'Deze twee vechters probeerden UFC te  vernietigen'

UFC-president Dana White heeft onthuld welke twee vechters hij gelooft die in het verleden hebben geprobeerd het bedrijf te vernietigen.

Het is geen geheim dat Dana White in de loop der jaren enkele vijanden heeft gemaakt. De baas is niet bang om meedogenloos te zijn wanneer hij dat nodig acht en aan de andere kant hebben veel vechters in het verleden tegen hem uitgesproken. Ongeacht wie je gelooft, White heeft zeker meerdere keren zijn standpunten ingenomen - voor beter of slechter.

In het moderne tijdperk zijn zijn vetes meestal niet meer zo bitter als vroeger. Dat gezegd hebbende, is hij zeker de oude wonden uit het verleden niet vergeten. In een recent interview noemde Dana twee legendarische figuren waarmee hij een hekel had om mee samen te werken.

White haalt uit naar veteranen "In zo'n cruciale periode in de ontwikkeling van de sport, zijn er waarschijnlijk twee mannen geweest die absoluut hebben geprobeerd het bedrijf te vernietigen," zei White. "Tito Ortiz en Randy Couture. 100 procent. Twee van de ergste kerels om ooit mee te werken."

Groot gevaar destijds

Tito Ortiz en Randy Couture hebben respectievelijk ongelooflijke dingen bereikt in het MMA. Ze zijn voormalige kampioenen, ze hebben iconische gevechten gehad en hun erfenis zal waarschijnlijk de tand des tijds doorstaan.

Aan de andere kant lijkt het er niet op dat White enige interesse heeft om nogmaals met een van hen samen te werken - maar in een bedrijf als dit, moet je nooit nooit zeggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws