🎥 Alistair Overeem onthult details over schokkend gewichtsverlies Nieuws
Nieuws

🎥 Alistair Overeem onthult details over schokkend gewichtsverlies

🎥 Alistair Overeem onthult details over schokkend gewichtsverlies

Alistair Overeem heeft onlangs onthuld dat hij drastisch is afgevallen en nu bijna niet meer te herkennen is als de zwaargewicht vechtsportlegende die hij ooit was.

Tijdens zijn recente verschijning op "The MMA Hour" bevestigde hij dat de foto's van zijn verandering inderdaad echt zijn. Op 43-jarige leeftijd weegt hij nu slechts tussen de 95 en 100 kilo en heeft hij zijn gezondheid naar eigen zeggen geoptimaliseerd. Hij is overgestapt op een rauw veganistisch dieet als een belangrijke factor in zijn gewichtsverlies (gaat verder onder video).

"Ik weeg ongeveer 95 tot 100 kilo. Als je niet van plan bent om te vechten, waarom zou je dan zwaarder rondlopen? Ik bedoel, ik zie er nog steeds goed uit. Ik heb een sixpack. Ik ben nog steeds sterk", zegt Overeem. "Ik kan nog steeds flink uithalen. Maar waarom zou ik nog eens 10 of 15 kilo extra wegen? Dan moet je constant eten, zwaar tillen en de dingen doen om dat gewicht te behouden. En toen ik de beslissing nam om te stoppen met vechten, werd alles gericht op mijn gezondheid en levensduur."

Ik kan nog steeds flink uithalen

Overeem stond ooit bekend om zijn indrukwekkende spiermassa en kreeg de bijnaam "Ubereem" vanwege zijn fysieke verschijning. Maar in de afgelopen jaren is hij aanzienlijk afgevallen en voelt hij zich beter dan ooit. Hij heeft zich teruggetrokken uit de vechtsport en traint nog maar af en toe. Hoewel zijn dieet nu voornamelijk plantaardig is, heeft hij geen spijt van zijn vroegere levensstijl en noemt hij zichzelf een voortdurende leerling.

De keuze voor een rauw veganistisch dieet is een belangrijk onderdeel van zijn transformatie, en hij heeft zichzelf de vrijheid gegeven om gezonder te leven en langer te genieten van zijn tweede leven na de vechtsport. Overeem is van mening dat mensen zich bewust moeten zijn van de impact van hun dieet op hun gezondheid en gelooft dat kennis en voortdurende ontwikkeling cruciaal zijn voor een gezond leven.

5 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws