Alistair Overeem geeft duidelijkheid over opmerkelijke metamorfose! 'Het kan anders' Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem geeft duidelijkheid over opmerkelijke metamorfose! 'Het kan anders'

Alistair Overeem geeft duidelijkheid over opmerkelijke metamorfose! 'Het kan anders'

Alistair Overeem maakte een flinke transformatie mee, de topvechter ging van enorme spierbundel naar een afgetrainde versie, niets om je zorgen over te maken, de topatleet is kerngezond.

De foto van voormalig UFC-zwaargewicht Alistair Overeem tijdens het evenement Rizin 43 veroorzaakte opschudding onder fans. Overeem, die bekend stond om zijn grote en gespierde lichaamsbouw, werd afgebeeld met aanzienlijk verminderde spiermassa.

Fans waren verdeeld over deze transformatie en uitten hun meningen in de opmerkingen sectie van de foto. Hoewel Overeem een shirt droeg, was de afname in spiervolume duidelijk zichtbaar. De persoon die de foto deelde, gaf het de bijschrift "Alistair Overthin". Echter leeft de Nederlander op gezonde wijze en lijkt de verboden middelen te hebben afgezworen.

Fans in shock over verlies van spiermassa bij Alistair Overeem

In een interview vorige maand vertelde Overeem wat zijn volgende stap is, het bewust maken dat de levensstijl van veel mensen totaal verkeerd is. Zo sprak hij over zijn eigen detox en hoe hij met zijn oudste dochter naar Japan zal afreizen om haar te laten zien dat bijvoorbeeld veelvuldig gebruik van mobiele apparaten niet bevordelijk is.

Ook verteld Overeem dat hij geen vlees meer eet en een gezond dieet volgt, en heel belangrijk kerngezond is. Een van onze volgers Gerben van Dijk was de video al opgevallen vroeg zich af waarom dit nog niet in het nieuws was gekomen.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws