Hoe werd Alistair Overeem toch plotseling zo mager? 'Nieuwe foto's leiden tot speculaties' Nieuws
Nieuws

Hoe werd Alistair Overeem toch plotseling zo mager? 'Nieuwe foto's leiden tot speculaties'

Hoe werd Alistair Overeem toch plotseling zo mager? 'Nieuwe foto's leiden tot speculaties'

Alistair Overeem de Nederlandse vechtlegende, heeft recentelijk een opvallende transformatie ondergaan waarbij hij veel gewicht heeft verloren.

MMA-legende en kickbokser Alistair Overeem, die onder andere bekend stond om zijn buitengewone fysieke gesteldheid, heeft onlangs een spectaculaire transformatie ondergaan waarvan de beelden wereldwijd vechtfans schokten. Terwijl de beelden viraal gingen, uitten de bewonderaars van Overeem bezorgdheid over zijn gezondheid vanwege zijn opvallende gewichtsverlies.

Maar de vraag blijft: hoe slaagde de voormalige uitdager voor de UFC-zwaargewicht titel erin om in zo'n korte tijd zoveel gewicht te verliezen?

Osteopathie als geheim achter het gewichtsverlies van Alistair Overeem

Hoewel de specifieke details van Overeem's miraculeuze gewichtsverlies nog onduidelijk zijn, zijn er recentelijk beelden opgedoken op internet waarin de voormalige UFC-ster een bezoek brengt aan de gerenommeerde Kanehara Osteopathische Kliniek in Japan voor behandeling. Het is algemeen bekend dat osteopaten de vaardigheden hebben om hun patiënten te helpen bij het ontwikkelen van gezonde plannen voor gewichtsverlies.

Deze methoden vermijden mode diëten en gimmicks en richten zich in plaats daarvan op het bevorderen van gezondere eetgewoonten en het ontwikkelen van begrip voor de essentiële voedingsstoffen voor een optimale lichaamsfunctie. Het resultaat is niet alleen het verliezen van overtollig gewicht, maar ook het bevorderen van een verbeterde algehele gezondheid.

Op 8 oktober 2022 vocht Overeem tegen Badr Hari tijdens Glory: Collision 4 en won de wedstrijd. De overwinning werd echter overschaduwd toen op 21 november 2022 werd onthuld dat Overeem positief had getest op een verboden middel. Vervolgens bevestigde de B-staal de aanwezigheid van prestatiebevorderende middelen, wat leidde tot een herziening van de uitkomst van de wedstrijd naar een 'no-contest'. Op dit moment zit Overeem een schorsing van één jaar uit.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws