Alistair Overeem onherkenbaar? Fans reageren verbaasd op foto's vechtlegende Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem onherkenbaar? Fans reageren verbaasd op foto's vechtlegende

Alistair Overeem onherkenbaar? Fans reageren verbaasd op foto's vechtlegende

Alistair Overeem is een van de grootste vechters ooit die wereldwijd furore maakte, de legende is momenteel in Japan waar fans verbaast reageerden op een aantal foto's.

Eerder dit jaar kreeg Overeem een schorsing voor zijn kiezen van Glory Kickboxing vanwege een doping constatering in zijn wedstrijd met Badr Hari welke in 2022 plaatsvond tijdens Glory: Collision 4. De winst werd aanvankelijk toegekend aan Overeem maar met de schorsing omgezet naar een 'no contest'.

In de aanloop naar en de wedstrijd zelf zag Overeem erg flink gespierd uit waardoor de vechter onderdeel werd van een groot aantal geruchten over steroïden gebruik. Vandaag kwamen er een aantal foto's online op Instagram geplaatst door RIZINvechtbaas Nobu Sakakibara. Overeem is in Japan op bezoek en dat deed de fans gelijk speculeren waarvoor, zou hij voor Rizin gaan vechten?

Fans vragen zich af of Overeem doping heeft opgegeven

Echter verklaarde Sakakibara zelf iets anders: "Alistair bezocht vandaag met zijn zoon het kantoor!Ik ontmoette Alistair 25 jaar geleden voor het eerst tijdens een zakenreis naar Nederland", Sakakibara die zegt dat Overeem 24 juni het RIZIN 43 event in Sapporo zal bezoeken, wat goed nieuws is voor de Japanse fans. "Hokkaido-fans krijgen een kans om Alistair te ontmoeten!"

Alistair Overeem onherkenbaar? Fans reageren verbaasd op foto's vechtlegende

Echter waren de opmerkingen onder post niet mals en vragen fans zich af wat er met Overeem is gebeurt; "Je bent zo klein geworden.Heb je doping opgegeven", schrijft een commentator. "Zo mager als wat, heb je het paardevlees dieet opgegeven", schrijft een ander.

Alhoewel Overeem klaarblijkelijk niet in Japan is om een contract te tekenen bij RIZIN, heeft Sakakibara in het verleden wel aangegeven dat hij vindt dat de Nederlander bij zijn organisatie zijn laatste gevecht zou moeten houden.

14 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws