Alistair Overeem vecht gerucht! MMA-veteraan geeft duidelijkheid Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem vecht gerucht! MMA-veteraan geeft duidelijkheid

Alistair Overeem vecht gerucht! MMA-veteraan geeft duidelijkheid

Enson Shoji Inoue, 56 jaar oud, is een Japans-Amerikaanse beoefenaar van jiu-jitsu en voormalig professioneel mixed martial artist en hij werd onbedoeld in verband gebracht voor een gevecht met Alistair Overeem.

De Nederlandse vechtlegende Overeem verblijft in Japan, het land waar hij vele successen boekte. Daar was hij gast bij de RIZIN organisatie wat de geruchten over de geschorste Glory vechter vanwege een doping constatering deed oplaaien.

Terwijl Overeem een speech hield in de RIZIN ring kwam Inoue in beeld op een video, waarvan deze zegt dat dit zou suggereren dat hij een comeback zou maken tegen Overeem,. "Nee, ik maak geen comeback. Ik ben gelukkig met mijn pensioen en vecht niet tegen Alistair Overeem, hoewel een video tijdens RIZIN 43 anders suggereerde", zegt Inoue op Twitter.

Enson Inoue weerlegt geruchten op Twitter: "Ik ben gelukkig met mijn pensioen"

Inoue was actief als professionele vechter van 1995 tot 2010 en heeft gevochten voor de PRIDE Fighting Championships, de UFC, Shooto en Vale Tudo Japan. Hij was de eerste en enige Shooto Heavyweight Champion en bereikte de finale in de Lightweight categorie bij UFC 13.

Geboren en getogen in Hawaii, woont hij sinds de jaren 90 in Japan. Hij staat soms bekend onder de bijnaam "Yamatodamashii", een Japanse uitdrukking die "de geest van het oude Japan" betekent. Zijn broer, Egan Inoue, is ook een vechtkunstenaar en professionele racquetball-speler.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws