Wrzosek over trainen met Overeem: 'We spelen geen spelletjes’ MMA Nieuws
MMA Nieuws

Wrzosek over trainen met Overeem: 'We spelen geen spelletjes’

Wrzosek over trainen met Overeem: 'We spelen geen spelletjes’

Arek Wrzosek is in voorbereiding van zijn MMA-debuut bij de Poolse organisatie KSW. De door Glory aan de kant gezette vechter traint in ons land met UFC legende Alistair Overeem, die binnenkort zijn Glory debuut maakt tegen Badr Hari.

Dat het trainen met Overeem de Pool een wederzijds voordeel heeft valt niet te ontkennen. Zo vocht Wrzosek anderhalf keer tegen Badr Hari. Zijn laatste wedstrijd in Hasselt dit jaar tegen de Marokkaanse legende kon hij niet afmaken. Voetbal hooligans verstoorde het event waardoor deze werd afgelast.

Geen spelletjes

Niet lang na zijn ontslag bij GLory tekende Wrzosek bij de grootste MMA-organisatie van Europa KSW, daar zal hij op 20 augustus zijn debuut maken, dezelfde datum dat Glory 81 plaatsvindt, toeval of gekozen moment?

Op Instagram laat Wrzosek weten dat het trainen met Overeem geen kinderspel is. ,,10 rondjes sparren in de ochtend, we spelen geen spelletjes", schrijft Wrzosek op zijn social media. Ongetwijfeld een leermoment voor beide topvechters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws