UFC: Underdog Radzhabov schokt met brute knock-out op rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC: Underdog Radzhabov schokt met brute knock-out op rivaal

UFC: Underdog Radzhabov schokt met brute knock-out op rivaal

Loik Radzhabov, heeft tijdens UFC Fight Night 238 ondanks dat hij als underdog de ring in ging, een indrukwekkende overwinning behaald op Abdul-Kareem Al-Selwady vanavond.

De vedergewicht partij, die plaatsvond tijdens het voorprogramma in de UFC Apex in Las Vegas, was van begin tot eind een spannende strijd met een spectaculaire afloop. Radzhabov (18-5-1 MMA, 2-1 UFC) versloeg Al-Selwady (15-4 MMA, 0-1 UFC) met een reeks stoten, resulterend in een stop op 0:49 in de derde ronde.

Een gevecht vol actie

Radzhabov zette de toon al vroeg in de eerste ronde met een krachtige salvo. Al-Selwady, die het onweer wist te doorstaan, vond zijn succes in de tweede ronde. Echter, het was Radzhabov die het gevecht vroegtijdig beëindigde in de derde ronde.

Een krachtige rechterstoot bracht Al-Selwady ten val, waarna hij meer dan een dozijn slagen moest incasseren terwijl scheidsrechter Chris Tognoni toekeek.

Terug naar de winst

Met deze overwinning keert Radzhabov terug naar de winst na een eerder verlies tegen Mateusz Rebecki. Aan de andere kant van het spectrum lijdt Al-Selwady een nederlaag bij zijn UFC-debuut, ondanks een indrukwekkende overwinning in Dana White’s Contender Series tegen George Hardwick.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws