Schokkende blessure houdt topkickbokser buiten Grand Prix: 'Moet afzeggen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Schokkende blessure houdt topkickbokser buiten Grand Prix: 'Moet afzeggen'

Schokkende blessure houdt topkickbokser buiten Grand Prix: 'Moet afzeggen'

Vasili Semenov, die gepland stond om deel te nemen aan de K-1 Grand Prix in Japan op 20 maart, lijkt door een ongelukkige handblessure buiten spel te zijn gezet. Op social media circuleren beelden waarop te zien is dat de hand van de Russische vechter in het gips is gezet, wat duidt op een ernstige blessure.

De afwezigheid van Semenov is een tegenvaller voor het evenement, dat bekend staat om zijn spectaculaire gevechten en internationale deelnemersveld. De K-1 Grand Prix in Japan, een legendarisch toernooi dat de kickbokswereld domineert, trekt vechters en fans van over de hele wereld.

Nederlandse Kickboksers klaar voor actie

Ondanks het uitvallen van Semenov, is er nog steeds veel om naar uit te kijken bij de K-1 Grand Prix. Nederlandse kickboksers zoals Darryl Verdonk en Jordann Pikeur krijgen de kans om internationaal door te breken en in de voetsporen te treden van Nederlandse legendes zoals Ernesto Hoost, Peter Aerts, en Sem Schilt.

Naast het Nederlandse talent zullen vechters uit landen als Japan, China, Duitsland, en Brazilië deelnemen aan het toernooi. Dit belooft een evenement vol actie en spektakel te worden, waarbij de vechtsportgemeenschap uitkijkt naar de terugkeer van K-1 op het wereldtoneel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws