🎥 OHHHHH! UFC-ster Masvidal schopt fan keihard onderuit op verzoek Nieuws
Nieuws

🎥 OHHHHH! UFC-ster Masvidal schopt fan keihard onderuit op verzoek

🎥 OHHHHH! UFC-ster Masvidal schopt fan keihard onderuit op verzoek

Ondanks de beschikbaarheid van VIP-ontmoetingen en tickets op de eerste rij, bewees een MMA-fan dat te dicht bij het vuur komen met beroemde vechters een te meeslepende ervaring kan zijn.

Na UFC-vechter Jorge Masvidal gesmeekt te hebben om hem "even" te schoppen, werd de fan met een enkele beweging tegen de grond gewerkt. Hoewel het onduidelijk is of Masvidal al zijn kracht gebruikte zoals in de ring, was de inspanning die hij leverde meer dan voldoende.

Met slechts een tik van zijn scheen boven de de knie van de fan, viel deze op de grond, zijn been vastgrijpend van de pijn.

Reactie van omstanders

"OHHHHH!" kon men een luidruchtige toeschouwer horen roepen, terwijl de fan Masvidal de middelvinger gaf voordat hij een kort applaus aanbood. "Dat was niet mijn schuld!" giechelde Masvidal, terwijl de camera weer op hem inzoomde.

Dit incident dient als een herinnering voor overmoedige vechtsportfans: het uitdagen van een MMA-vechter, net als het landen van een commercieel vliegtuig, kan men beter overlaten aan de professionals, ongeacht hoe zelfverzekerd men is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws