UFC-ster Ngannou onthult reden Kamaru Usman verlies tegen Leon Edwards MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Ngannou onthult reden Kamaru Usman verlies tegen Leon Edwards

UFC-ster Ngannou onthult reden Kamaru Usman verlies tegen Leon Edwards

Francis Ngannou had gemengde gevoelens toen hij zijn vriend Kamaru Usman voor de derde keer zag vechten tegen Leon Edwards. Usman ging geblesseerd de strijd aan zo onthulde Ngannaou.

Voormalig UFC kampioen Ngannou had een UFC 286 kijkfeest georganiseerd in zijn dorp Batie, Kameroen, om Usman te zien proberen terug te komen van zijn knock-out verlies tegen Edwards en om de weltergewicht titel te heroveren.

Ngannou's reactie werd opgenomen in een video die op zijn YouTube kanaal is gezet, waar hij Usman's takedowns bejubelde en Edwards bekritiseerde toen deze het hek van de MMA-kooi vastgreep, wat leidde tot een punt aftrek. Toen de wedstrijd ten einde was en aankondiger Bruce Buffer de officiële uitslag in Edwards' winst aankondigde, was Ngannou's onmiddellijke reactie een van verslagenheid.

Kamaru Usman ging geblesseerd de strijd aan met Leon Edwards

Ngannou legde uit dat hij blij was met Usman's inspanningen. Hij wist dat Usman niet volledig gezond was tijdens de voorbereiding voor hun derde ontmoeting, omdat hij geblesseerd was en hij niet genoeg tijd had om goed te trainen. Desondanks blijft Ngannou vertrouwen hebben in 'The Nigerian Nightmare' en verwacht hij dat hij opnieuw UFC goud zal veroveren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws