Francis Ngannou over MMA-comeback: 'Het is tussen deze 3 organisaties' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Francis Ngannou over MMA-comeback: 'Het is tussen deze 3 organisaties'

Francis Ngannou over MMA-comeback: 'Het is tussen deze 3 organisaties'

Francis Ngannou, de voormalige UFC-zwaargewicht kampioen, heeft zijn opties voor zijn terugkeer naar MMA verkleind. Hij is momenteel in onderhandeling met drie organisaties, namelijk PFL, Bellator en ONE Championship.

De voormalige UFC-zwaargewicht kampioen Ngannou kan weliswaar boksen als volgende, maar hij is nog steeds niet klaar met MMA. Ngannou zou zijn pro bokscarrière al zo vroeg mogelijk deze zomer kunnen starten. Nadat hij uiteindelijk in de ring stapt, zijn er verschillende opties waar Ngannou zijn vechtsport carrière een volgende hoofdstuk kan geven, wat waarschijnlijk een terugkeer naar MMA betekent.

Reken er niet op dat Ngannou snel terugkeert naar de UFC, aangezien 'The Predator' de organisatie verliet nadat hij zijn lijst met eisen niet had kunnen vervullen tijdens de onderhandelingen. Met zijn rug naar de wereldleider gericht, is onbekend waar Ngannou zich de volgende hoofdstukken van zijn MMA-carrière zal installeren. Echter zijn er serieuze gesprekken gaande.

Francis Ngannou kan kiezen uit deze drie opties voor MMA-terugkeer

"Als ik naar een andere MMA-organisatie moet gaan, denk ik dat het tussen deze drie organisaties is: PFL, Bellator en ONE Championship," zei Ngannou op zijn YouTube-kanaal. "Welke zou ik kiezen? Zeer ingewikkeld. Maar de reden waarom ik een van deze zal kiezen, is vanwege wat ze aanbieden, de structuur en het visie die ze hebben voor de sport, voor de vechter.

Ngannou zal zijn beslissing baseren op wat elk van de organisatie's aanbieden, hun structuur en visie voor de sport, evenals hun project voor Afrika. Nadat hij heeft besloten waar hij naartoe gaat, is er ook de mogelijkheid dat Ngannou terugkeert naar de UFC om te vechten tegen Jon Jones, maar dat is nog niet zeker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws