'Andrew Tate komt nooit meer vrij!' Ongeloof na zoveelste tegenslag Nieuws
Nieuws

'Andrew Tate komt nooit meer vrij!' Ongeloof na zoveelste tegenslag

'Andrew Tate komt nooit meer vrij!' Ongeloof na zoveelste tegenslag

Andrew Tate en zijn broer Tristan zitten nog 30 dagen vast op beschuldiging van mensenhandel, vandaag werd voor de vierde keer hun voorarrest verlengd.

Het begint zo'n beetje op een oneindig verhaal te lijken als Andrew Tate en Tristan Tate weer een verlening van hun voorarrest voor de kiezen krijgen. De ex-kickbokser en zijn broer zeggen sprakeloos te zijn.

Tate, 36, werd op 29 december in Boekarest samen met Tristan en twee Roemeense vrouwen gearresteerd op verdenking van mensenhandel, verkrachting en het vormen van een georganiseerde misdaadgroep om slachtoffers seksueel uit te buiten.

Zo komen Andrew Tate en zijn broer Tristan nooit meer vrij

Vandaag verleende een rechter de aanklagers een vierde verlenging van hun detentie met 30 dagen, wat betekent dat de broers Tate, maar ook Luana Radu, 32, en Georgina Naghel, 28, tot 21 april in hechtenis zullen blijven. Geen van de vier is nog formeel aangeklaagd.

Aanhangers en fans van Tate reageren geschokt op het nieuws en hebben angst dat beiden nooit meer vrij zullen komen; 'Zo komen Andrew en Tristan nooit meer vrij, ze lijken te zijn overgeleverd aan de willekeur van de Roemeense justitie", leest een van de reacties op social media.

De beslissing kwam iets meer dan een week nadat Tate zijn voorwaardelijke vrijlating werd geweigerd na bijna drie maanden achter de tralies. Destijds zei de influencer dat hij 'teleurgesteld' was door de beslissing, omdat hij 'hoge hoop had op hereniging met zijn familie'.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws