UFC keert terug naar Parijs! 'Maak je klaar voor knallende knock-outs' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC keert terug naar Parijs! 'Maak je klaar voor knallende knock-outs'

UFC keert terug naar Parijs! 'Maak je klaar voor knallende knock-outs'

De UFC keert op 28 september voor het derde opeenvolgende jaar terug naar Parijs voor een interessante Fight Night in de Accor Arena. Hoewel de exacte kaart nog niet bekend is, belooft de organisatie opnieuw een avond vol spanning en sensatie.

Na twee succesvolle edities in 2022 en 2023, waarin de Franse topvechter Ciryl Gane het publiek wist te boeien, hoopt de UFC opnieuw een memorabele line-up samen te stellen. Gane, die graag voor het derde jaar op rij het main event wil vechten, krijgt ongetwijfeld steun van de Franse fans.

Naast Gane zijn er nog diverse andere Franse vechters die hun kunsten willen vertonen voor eigen publiek. Namen als Benoît Saint Denis, Fares Ziam, Taylor Lapilus, Nora Cornolle en topcontender Manon Fiorot staan te popelen om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Deze getalenteerde atleten hebben al bewezen dat ze thuishoren op het grote podium en zullen ongetwijfeld bijdragen aan een spectaculaire avond.

Mis deze unieke kans niet!

De kaartverkoop voor UFC Paris start op 5 juli. Fight Club-leden kunnen al vanaf 3 juli hun tickets bemachtigen, terwijl er ook een exclusieve voorverkoop is voor diegenen die zich inschrijven op de officiële website www.ufc.com/paris. Door je in te schrijven ontvang je op 4 juli een code waarmee je vroegtijdig toegang krijgt tot de tickets.

De terugkeer van de UFC naar Parijs is een hoogtepunt voor alle vechtsportfans en belooft een onvergetelijke avond te worden met een line-up van topniveau. Wacht niet te lang en haal nu je tickets om deel uit te maken van deze spectaculaire Fight Night!

Topvechters

Na twee succesvolle edities in 2022 en 2023 waar de Franse superster Ciryl Gane beide malen het publiek op de banken kreeg hoopt de UFC ook ditmaal weer een spetterende kaart neer te zetten. Ciryl Gane gaf eerder aan in de media dat hij hoopte voor het derde jaar op rij in Parijs het main event te kunnen vechten.

Op dit moment zijn er nog geen partijen bekend, maar Franse namen als Benoît Saint Denis, Taylor Lapilus, Nora Cornolle, Fares Ziam en topcontender Manon Fiorot zullen allemaal graag voor eigen publiek hun kunsten willen vertonen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws