Gevangenisstraf dreigt: Raakt UFC-ster Khabib Nurmagomedov alles kwijt? Nieuws
Nieuws

Gevangenisstraf dreigt: Raakt UFC-ster Khabib Nurmagomedov alles kwijt?

Gevangenisstraf dreigt: Raakt UFC-ster Khabib Nurmagomedov alles kwijt?

Khabib Nurmagomedov de voormalige UFC ster bevindt zich in het centrum van een mogelijk schandaal. Hij wordt beschuldigd van belastingontduiking in Rusland wat leidde tot het bevriezen van de rekeningen van de topvechter.

Ondanks zijn reputatie van financiële stabiliteit en bescheidenheid in uitgaven na zijn pensioen kwam het nieuws gisteren als een verrassing.

De wettelijke consequenties volgens Russische normen

Het Russische accountantsbedrijf Awara Group meldt dat de straffen voor belastingontduiking niet mals zijn en variëren deze van gevangenisstraffen tot zware boetes. Zo dreigt er gevangenisstraf tot drie jaar voor individuele personen en tot zes jaar voor functionarissen en rechtspersonen.

Daarnaast kunnen er boetes worden opgelegd die variëren van RUB 200.000 tot RUB 500.000, of een bedrag gelijk aan het salaris of soortgelijk inkomen van de overtreder voor een tot drie jaar.

Speculaties over de financiële bewegingen van Nurmagomedov

Volgens verslagen van de Russische nieuwsorganisaties Mash en RT, is de voormalige lichtgewicht kampioen een aanzienlijk bedrag verschuldigd. Er wordt gespeculeerd dat Nurmagomedov fondsen heeft gebruikt voor zakelijke aankopen in andere landen, zoals hotels en startups in Turkije en de VAE.

Reacties van fans en mogelijke terugkeer naar de UFC

Na de onthullingen over de belastingontduiking waren de fans geschokt maar speculeren sommigen over een mogelijke terugkeer van Nurmagomedov naar de UFC. Dit zou hem mogelijk in staat stellen het verschuldigde bedrag te betalen, gezien de grote bedragen geld dat hij met een paar gevechten zou kunnen verdienen.

Gevangenisstraf Dreigt: Is Khabib Nurmagomedov's Carrière voorbij?!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws