'Tot in het graf!' UFC-ster McGregor spreekt over zijn toekomst MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Tot in het graf!' UFC-ster McGregor spreekt over zijn toekomst

'Tot in het graf!' UFC-ster McGregor spreekt over zijn toekomst

Op 35-jarige leeftijd staat Conor McGregor, bekend als "The Notorious", aan de vooravond van zijn langverwachte terugkeer naar de UFC kooi. Volgens de Ier een nieuw begin en zal hij blijven vechten tot hij niet meer kan.

Na een verplichte pauze door een beenbreuk in zijn gevecht tegen Dustin Poirier in juli 2021, heeft McGregor zijn tijd optimaal benut door zijn acteerdebuut te maken in "Road House" naast Jake Gyllenhaal. Zijn volgende tegenstander wordt verwacht Michael Chandler te zijn, mogelijk tijdens de International Fight Week op 29 juni.

Mike Tyson's onvermoeibare geest

McGregor vindt nog steeds inspiratie in Mike Tyson, die op 57-jarige leeftijd nog steeds actief is en gepland staat om tegen Jake Paul te boksen op 20 juli. "Mike Tyson vecht nu tegen Jake Paul. Hij vocht ook tegen Roy Jones," vertelt McGregor aan TNT Sports.

Deze vastberadenheid van Tyson, ondanks zijn leeftijd, motiveert McGregor om te blijven vechten "tot de wielen eraf vallen".

McGregor wil vechten tot het bittere einde

McGregor benadrukt het belang van mentale rust en het herstellen van de geest, ongeacht de leeftijd. Hij is zich bewust van de mentale druk die het vechten met zich meebrengt, maar ziet ook de mogelijkheden die voor hem liggen.

"Er zijn tal van tegenstanders met wie ik geschiedenis heb - trilogieën, tweede gevechten, nieuwe gevechten. Dit zijn allemaal gevechten met mensen van ongeveer mijn leeftijd.

Dus als deze mensen ongeveer mijn leeftijd zijn en ik de interesse van het publiek heb – wat zo is, wie zegt dan dat deze gevechten niet plaats zullen vinden wanneer ze plaats zullen vinden. Het is tot het graf."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws