Trotse Rico Verhoeven onthult exclusief speeltje: 'Uniek in Nederland' Nieuws
Nieuws

Trotse Rico Verhoeven onthult exclusief speeltje: 'Uniek in Nederland'

Trotse Rico Verhoeven onthult exclusief speeltje: 'Uniek in Nederland'

Rico Verhoeven is het kickboksen flink ontstegen en ontpopte zich buiten de ring tot een multitalent in zakendoen. Van kickbokslegende tot autobaas, Rico Verhoeven verovert de Amsterdam Motorshow.

De Amsterdam Motorshow is in volle gang en Rico Verhoeven is van de partij. De Glory kampioen heeft zijn eigen autobedrijf, Urban Automotive, en onthulde vandaag een exclusieve auto: de URBAN RANGE ROVER.

Een speeltje voor de happy few

Met een vermogen van 345 PK en een geschat prijskaartje van rond de €250.000 of meer is de URBAN RANGE ROVER niet voor iedereen weggelegd. Maar voor diegenen die het zich kunnen veroorloven, is het een unieke kans om een auto te bezitten die door Rico Verhoeven zelf is mede-ontworpen.

De URBAN RANGE ROVER en andere modellen zijn te zien tijdens de Amsterdam Motorshow die van 28 maart tot 1 april plaatsvindt in de RAI, Amsterdam. "De eerste nieuwe URBAN RANGE ROVER in ons land....... wat een schoonheid", zegt een trotse Verhoeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws