Teleurstelling voor fans: Chimaev vs. Whittaker afgelast! MMA Nieuws
MMA Nieuws

Teleurstelling voor fans: Chimaev vs. Whittaker afgelast!

Teleurstelling voor fans: Chimaev vs. Whittaker afgelast!

Khamzat Chimaev trekt zich terug van UFC Saudi Arabia: Wie neemt zijn plaats in. Blessure dwingt Chimaev om gevecht tegen Whittaker af te gelasten volgens sterke geruchten.

Met nog maar een paar dagen te gaan tot UFC Saudi Arabia, is er een onverwachte wending: Khamzat Chimaev zal niet vechten tegen Robert Whittaker in het main event. Al is het nog niet bevestigd door de UFC melden diverse bronnen dat de wedstrijd niet doorgaat.

Blessure tijdens training dwingt Chimaev tot afzegging

Op iets meer dan een week voor de Fight Night in de Kingdom Arena, heeft Chimaev zich helaas teruggetrokken van het gevecht. De Tsjetsjeense vechter, die Whittaker had moeten ontmoeten in het middengewicht, liep tijdens de training een blessure op en is daardoor niet in staat om te vechten op 22 juni.

UFC op zoek naar vervanger

De UFC is nu op zoek naar een vervanger voor Chimaev. Het is nog onduidelijk wie die vervanger zal zijn, of dat het gevecht op de kaart zal blijven staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws