K-1 Roemenië: Errol Zimmerman laat zien wie de baas is! Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 Roemenië: Errol Zimmerman laat zien wie de baas is!

K-1 Roemenië: Errol Zimmerman laat zien wie de baas is!

Errol Zimmerman heeft vanavond in Roemenië laten zien dat hij nog steeds tot de beste kickboksers ter wereld behoort. De Nederlandse veteraan versloeg Mike Karamousketas in de eerste ronde van het K-1 FIGHTING NETWORK ROMANIA 2024 event in Galati.

Karamousketas stapte op het laatste moment in als vervanger van Dexter Suisse, die zich moest terugtrekken. De Griekse vechter was echter geen partij voor Zimmerman, die hem met een serie lowkicks naar de grond stuurde.

Snelle overwinning en Grand Prix ambities

De scheidsrechter stopte het gevecht omdat Karamousketas niet meer verder kon , waardoor Zimmerman een overtuigende overwinning behaalde. Met deze zege zal Zimmerman ongetwijfeld een plek opeisen in de K-1 zwaargewicht Grand Prix, waar hij kan strijden om de prestigieuze titel.

K-1 Roemenië: Errol Zimmerman laat zien wie de baas is!
Errol Zimmerman (L) Foto K-1 FIGHTING NETWORK ROMANIA 2024 

Terugkeer van K-1 in Europa een groot succes

Het K-1 FIGHTING NETWORK ROMANIA 2024 event was een groot succes, met een volle zaal en een aantal spannende gevechten. De terugkeer van K-1 naar Europa werd met enthousiasme ontvangen door de fans, die duidelijk zin hadden in topniveau kickboksen.

Zimmerman bewijst zich opnieuw als topvechter

Errol Zimmerman heeft met zijn overwinning op Karamousketas bewezen dat hij nog steeds een topvechter is. De 38-jarige Nederlander is vastberaden om zich verder te vestigen in de kickbokswereld.

K-1 Roemenië: Errol Zimmerman laat zien wie de baas is!
Mike Karamousketas kon niet meer verder door de lowkicks van Errol Zimmerman 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws