UFC zoekt koortsachtig naar vervanger voor Conor McGregor Nieuws
Nieuws

UFC zoekt koortsachtig naar vervanger voor Conor McGregor

UFC zoekt koortsachtig naar vervanger voor Conor McGregor

De gevechtswereld houdt zijn adem in nu journalist Ariel Helwani meldt dat het langverwachte gevecht tussen Conor McGregor en Michael Chandler op UFC 303 mogelijk niet doorgaat.

Gevecht in gevaar? Helwani deelt cruciale informatie

Historisch gezien is het in Nevada, waar UFC 303 plaatsvindt, mogelijk om je ticket terug te krijgen als een hoofdgevecht afvalt. De regels hiervoor verschillen echter per staat.

Helwani bevestigt dit, maar benadrukt ook de inspanningen van de UFC: "Ja, absoluut. Maar zoals ik al zei vorige week, hebben ze er alles aan gedaan om dit te redden. Vandaar de aanhoudende onzekerheid. Ik weet dat het iedereen gek maakt ... maar zo is het echt gegaan."

Onderhandelingen met alternatieve vechters

Helwani nuanceert de situatie: "Het gevecht is niet 100% van de baan, maar ik zou op dit punt enorm verbaasd zijn als het doorgaat. De UFC is actief in gesprek met meerdere kampen om een vervanger te vinden. Alles is nog in de lucht, maar op dit moment handelen ze alsof een vervanger nodig is."

Geen opzettelijke vertraging door UFC

Helwani benadrukt dat de UFC niet met opzet de saga rondom UFC 303 rekt: "De UFC doet er alles aan om een vervangende oplossing te vinden. Het probleem is dat er op dit moment niet veel opties beschikbaar zijn. Als die er wel waren, hadden ze het allang aangekondigd en waren ze verder gegaan."

De zoektocht naar een vervanger voor McGregor vs. Chandler is dus in volle gang. Of dit gevecht op het schema van UFC 303 blijft staan, is op dit moment onduidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws