Jake Paul als vervanger voor Conor McGregor op UFC 303: 'Redder in nood' Nieuws
Nieuws

Jake Paul als vervanger voor Conor McGregor op UFC 303: 'Redder in nood'

Jake Paul als vervanger voor Conor McGregor op UFC 303: 'Redder in nood'

Jake Paul ziet wel brood in gevecht met Sean O'Malley op UFC 303 welke in nevelen is gehuld door de onzekere situatie ron Conor McGregor. Deze zou geblesseerd zijn en niet kunnen vechten tegen Michael Chandler.

De status van het main event van UFC 303 is op dit moment onduidelijk. Conor McGregor zou het opnemen tegen Michael Chandler, maar recente berichten suggereren dat dit gevecht wellicht niet doorgaat. De exacte reden is onbekend, maar de algemene opinie is dat McGregor geblesseerd is geraakt.

Hoe dan ook, de organisatie is begrijpelijkerwijs op zoek naar alternatieven. In een recente tweet kwam Sean O'Malley met een opvallende suggestie: hij daagt Jake Paul uit.

O'Malley biedt zich aan om UFC 303 te "redden"

O'Malley schreef op Twitter: "Ik vecht @jakepaul om UFC 303 te redden." Zoals je je kunt voorstellen, reageerde "The Problem Child" snel op deze uitdaging. Paul reageerde met drie tweets:

  • "MMA gevecht voor Tyson [vinkje emoji] @PFLMMA"
  • "Zal O'Malley 100% afmaken in MMA. Hij is een kleine man. PFL vs UFC 29 juni"
  • "Ik denk dat we de fans een gevecht kunnen geven dat ze nooit zullen vergeten." (Deze laatste tweet is inmiddels verwijderd)

Onwaarschijnlijk scenario

Laten we vooropstellen dat dit gevecht hoogstwaarschijnlijk niet zal plaatsvinden, niet op UFC 303 en waarschijnlijk ook niet op een ander UFC evenement. We weten immers dat Dana White geen fan is van Jake Paul. En wat O'Malley betreft, hem wacht later dit jaar een andere uitdaging in de vorm van Merab Dvalishvili.

UFC 303 heeft het potentieel om een waanzinnig evenement te worden. Helaas hangt dat voor een groot deel af of McGregor wel of niet fit genoeg is om te vechten. Laten we hopen dat hij voor alle MMA-fans ter wereld op 29 juni alsnog kan aantreden tegen Michael Chandler.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws