'Keihard genaaid!' UFC-vechter $100.000 door de neus geboord afgelopen weekend MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Keihard genaaid!' UFC-vechter $100.000 door de neus geboord afgelopen weekend

'Keihard genaaid!' UFC-vechter $100.000 door de neus geboord afgelopen weekend

Kai Kara-France gelooft dat de juryleden hem een heleboel geld hebben gekost, $100.000. Dit weekend streden hij en Amir Albazi in de hoofdpartij van UFC Vegas 74 en het resultaat was een omstreden verlies voor Kara-France.

UFC'er Kara-France deed zijn best om het verlies te nemen, zeggend dat de jury beslissingen subjectief zijn en dat hij niet zou blijven stilstaan bij de uitkomst. Maar na wat tijd en het gevecht terug te hebben gekeken, is Kara-France er niet zeker van het gelijk van de juryleden.

Uitslag gevecht Kai Kara-France tegen Amir Albazi klopt geen reet van

Hij zei dat hij dacht dat hij de eerste ronde won en de tweede ronde was close, maar dat hij genoeg had gedaan om dat voor zich te winnen. Ook zei hij dat hij de laatste twee rondes het hele gevecht bepaalde en de druk opvoerde. In de vierde ronde scoorde jurylid Chris Lee voor Albazi, ondanks dat Kara-France statistisch domineerde.

Dit resultaat kostte hem volgens eigen zeggen $100.000, zijn ranking van nummer 3 en een mogelijke kans om Brandon Royval uit te dagen voor de nummer 1 positie. Kara-France bereidde zich 11 maanden voor op de uitdaging, maar de jurybeslissing belette dat.

Kara-France wil dat er meer verantwoordelijkheid word geeist van de juryleden. Hoewel verliezen onvermijdelijk is in het vechtsportwereld, gelooft hij dat dit de rechtvaardigheid zou verhogen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws