Massa ontslag UFC-vechters waaronder topatleet met 16 gevechten MMA Nieuws
MMA Nieuws

Massa ontslag UFC-vechters waaronder topatleet met 16 gevechten

Massa ontslag UFC-vechters waaronder topatleet met 16 gevechten

UFC verwijdert zeven ervaren vechters op straat gezet na het aflopen van hun contracten en het niet opnieuw tekenen door de organisatie, waaronder

De lijst bevat Trevin Jones, Makwan Amirkhani, Tony Gravely, Omar Morales, Batgerel Danaa en Mounir Lazzez. De opvallendste naam is Ilir Latifi na 16 gevechten zijn de vechter het Ultimate Fighting Championship uit elkaar gegaan. De 39-jarige zwaargewicht- en lichtzwaargewicht vechter staat niet langer op het UFC-rooster.

Amirkhani verlaat de UFC na een reeks van 1-5 in zijn laatste zes gevechten, waaronder opeenvolgende nederlagen tegen Jack Shore en Jonathan Pearce in zijn meest recente optredens in de octagon. De 34-jarige veteraan maakte een indrukwekkende start in zijn UFC-carrière met drie opeenvolgende overwinningen voordat hij een verdeelde beslissing verloor tegen huidige vedergewichtsmededinger Arnold Allen.

UFC zet genadeloos vechters op straat

Jones' tijd bij de UFC eindigt na vier opeenvolgende nederlagen, met als hoogtepunt een nederlaag tegen voormalig bantamgewichtkampioen Cody Garbrandt in zijn meest recente optreden. Gravely leed opeenvolgende nederlagen tegen Victor Henry en Javid Basharat, met een totaal record van 4-4 in de UFC na zijn intrede via Dana White's Contender Series.

Morales behaalde een 1-4 record in zijn laatste vijf gevechten bij de UFC, met drie opeenvolgende nederlagen, waaronder een verdeelde beslissing tegen Chris Duncan in zijn meest recente optreden. Batgerel leed drie opeenvolgende nederlagen na een indrukwekkende start van 3-1 in zijn UFC-carrière.

Wat betreft Lazzez, hij maakte een indrukwekkend debuut in Abu Dhabi in 2020, maar behaalde een totaalrecord van 2-2 tijdens zijn periode bij de UFC. Hoewel de vechters van de lijst zijn gehaald vanwege het einde van hun huidige contracten, kunnen een of allemaal van hen op een later tijdstip opnieuw worden getekend door de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws