Spannende matchup: Shamil Gaziev en Greg Velasco in gevecht om UFC-contract MMA Nieuws
MMA Nieuws

Spannende matchup: Shamil Gaziev en Greg Velasco in gevecht om UFC-contract

Spannende matchup: Shamil Gaziev en Greg Velasco in gevecht om UFC-contract

Shamil Gaziev en Greg Velasco zullen elkaar treffen met een mogelijke UFC-contract op het spel tijdens de Contender Series van de organisatie op 19 september. Dit hebben meerdere bronnen aan MMA Fighting bevestigd.

Velasco (6-0) verdedigde onlangs succesvol de zwaargewicht titel van Cage Fury FC met een TKO-overwinning in de tweede ronde op Ronald Coleman. De voormalige NCAA-worstelaar aan de Rider University veroverde de vacante titel met een beslissing tegen Kevin Sears in oktober 2022.

Gaziev (10-0) knock-outte voormalig UFC-vechter en KSW-titeluitdager Darko Stosic in zijn meest recente optreden onder de vlag van Brave CF in februari, waarmee hij de negende stoppage van zijn MMA-carrière behaalde.

Het aankomende seizoen van de Contender Series loopt van 8 augustus tot 10 oktober, een periode van 10 weken die live wordt uitgezonden op ESPN+. Het evenement vindt plaats in de UFC APEX in Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws