Francis Ngannou treft vechtreus van ruim 2 meter in PFL debuut! 'echt probleem' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Francis Ngannou treft vechtreus van ruim 2 meter in PFL debuut! 'echt probleem'

Francis Ngannou treft vechtreus van ruim 2 meter in PFL debuut! 'echt probleem'

Francis Ngannou voormalig UFC zwaargewicht kampioen, zal voor zijn debuut bij PFL MMA de reusachtige Renan Ferreira treffen. De atleet van 2.03 meter claimde zijn plek door Bellator kampioen Ryan Bader te verslaan eerder vandaag.

Renan Ferreira heeft zichzelf op de kaart gezet als een geduchte tegenstander in de wereld van de gemengde vechtsporten door Ryan Bader snel uit te schakelen in een confrontatie tussen PFL- en Bellator-kampioenen.

Deze overwinning, behaald in slechts 21 seconden met een rechter directe en grondslagen, verbeterde Ferreira's record naar 13-3, 3 NC, met zijn elfde carrière KO. Deze prestatie is een belangrijke overwinning voor PFL, vooral na een reeks van vijf opeenvolgende nederlagen op de hoofdkaart.

Ferreira's uitdaging aan Ngannou

Na zijn overwinning verklaarde Ferreira, via een tolk, zijn ambitie om zichzelf te bewijzen als de ware krachtpatser in de vechtsportwereld. "Ik ben het echte probleem hier. Ik ben de recordbreker en de recordzetter," zei Ferreira.

Hij richtte zich direct tot Francis Ngannou, de voormalige UFC-zwaargewicht kampioen, met de uitdagende woorden: "Francis, waar ben je? Ik ben hier de kampioen."

Ngannou's afwezigheid en terugkeer naar MMA

Francis Ngannou, bekend als 'The Predator', heeft sinds januari 2022 niet meer gevochten in MMA, na zijn overwinning op Ciryl Gane. Sinds hij de UFC verliet en vorig jaar bij PFL tekende, heeft Ngannou zich gericht op lucratieve bokswedstrijden tegen Tyson Fury en Anthony Joshua.

Ferreira wacht nu op Ngannou's terugkeer naar de MMA-wereld. Deze confrontatie belooft niet alleen een hoog profiel, maar ook een lucratieve uitdaging te zijn, mede dankzij de garantie van $2 miljoen die Ngannou bedong voor zijn toekomstige tegenstander bij het tekenen bij PFL.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws