🎥 UFC Fans gaan los in massale vechtpartij! 'Chaos in Mexico-Stad' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC Fans gaan los in massale vechtpartij! 'Chaos in Mexico-Stad'

🎥 UFC Fans gaan los in massale vechtpartij! 'Chaos in Mexico-Stad'

Tijdens UFC Fight Night in de Arena CDMX in Mexico-Stad was er sprake van opvallend geweld, niet alleen in de octagon, maar ook op de tribunes. Fans raakten betrokken bij een massale vechtpartij nog voordat het hoofdgevecht van de avond, tussen Brandon Moreno en Brandon Royval, van start ging.

Een fan in een zwart overhemd viel op door zijn krachtige linkerhoek stoten, waarmee hij twee tegenstanders snel achter elkaar uitschakelde met harde klappen in het gezicht.

Escalatie van geweld onder toeschouwers

Het publiek reageerde geschokt toen het tweede slachtoffer van de fan met de krachtige linkerhoek bewusteloos leek te raken. Deze incidenten vonden plaats terwijl de menigte wachtte op de uitslag van het gevecht tussen Manuel Torres en Chris Duncan, de opener van de hoofdkaart.

Ondanks de pogingen van Torres om de situatie te de-escaleren nadat hij de microfoon had gekregen, ging de vechtpartij door, zelfs toen UFC's Bruce Buffer Torres als winnaar aankondigde.

UFC en Publieksgevechten een bekend fenomeen

De UFC is geen onbekende als het gaat om gevechten onder het publiek tijdens hun grote evenementen. Zo waren fans die live UFC 296 in december bijwoonden getuige van een voorproefje van UFC 297's hoofdgebeurtenis toen Dricus Du Plessis en Sean Strickland als toeschouwers met elkaar op de vuist gingen.

Strickland won die avond het gevecht in de tribunes van de T-Mobile Arena in Las Vegas, maar verloor uiteindelijk van Du Plessis in de octagon bij UFC 297.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws