Boksicoon Wilder en UFC-ster Ngannou in onderhandeling over wedstrijd! 'Het wordt groots' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Wilder en UFC-ster Ngannou in onderhandeling over wedstrijd! 'Het wordt groots'

Boksicoon Wilder en UFC-ster Ngannou in onderhandeling over wedstrijd! 'Het wordt groots'

Francis Ngannou heeft in een interview met ESPN aangegeven dat er onderhandelingen aan de gang zijn met boksicoon Deontay Wilder om een bokswedstrijd te organiseren in Afrika.

De voormalig UFC-kampioen stapte in januari uit de organisatie en heeft geen interesse om terug te keren voor een comeback gevecht tegen de recentelijk tot zwaargewicht kampioen Jon Jones. Ngannou had de titel eerder in bezit maar deze kwam vacant ton hij wegliep bij de UFC.

In plaats daarvan wil Ngannou boksen met Wilder, waarvoor de twee partijen hun oog hebben laten vallen op Afrika. ''We hebben de wens. uitgesproken om tegen elkaar te vechten. We willen twee partijen, waarvan misschien één of twee in Afrika. Wat zou geweldig zijn'', zei de voormalig kampioen.

Bokswedstrijd Francis Ngannou vs Deontay Wilder in Africa

Hij ging verder: ''We kijken naar iets rond die tijdlijn voor de tweede partij. In mijn optiek zou dat nog steeds moeten boksen zijn. Boksen is een nieuwe uitdaging, maar vergeet niet dat MMA oorspronkelijk net zo, zo niet groter, uitdagend was. Ik schrik niet weg voor uitdagingen.''

Augustus volgend jaar markeert het 50-jarig jubileum van 'The Rumble in the Jungle' en Ngannou denkt dat dit een geweldige kans is om iets groots neer te zetten in Afrika. De onderhandelingen zijn dus aan de gang en het zal interessant zijn om te zien of de twee heren een overeenkomst kunnen bewerkstelligen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws