Francis Ngannou: 'Jon Jones was bang in het gevecht met Ciryl Gane!' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Francis Ngannou: 'Jon Jones was bang in het gevecht met Ciryl Gane!'

Francis Ngannou: 'Jon Jones was bang in het gevecht met Ciryl Gane!'

Jon Jones heeft afgelopen weekend zijn dominantie getoond door Ciryl Gane te verslaan bij UFC 285. Echter beweerd ex kampioen Francis Ngannou dat Jones uit angst handelde.

De voormalige UFC-zwaargewicht-kampioen Francis Ngannou merkte iets interessants op in het titelgevecht. Ngannou zei dat Jones waarschijnlijk bang was dat Gane meer ongrijpbaar zou worden naarmate de wedstrijd vorderde.

"Wat ik wel merkte, is dat Jon haast had. Jon wilde hem geen ruimte geven, omdat ik denk dat hij ergens bang voor was. Misschien zou hij op een gegeven moment uitgeput raken", zegt Ngannou die vermoedt dat Jones zich haastte.

Jon Jones ging snel te werk uit angst voor Cyril Gane

Waardoor hij ongeduldig was om het gevecht op de grond te brengen. Hoewel Ngannou zei dat hij graag een gevecht met Jones zou willen hebben, heeft hij bevestigd dat dit waarschijnlijk nooit zal gebeuren.

Terwijl Ngannou terugkeert naar MMA na een bokswedstrijd, heeft Jones nu zijn oog op Stipe Miocic gericht. De kans is groot dat deze twee in jullie elkaar in de UFC-kooi zullen treffen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws