Nooit meer welkom! Ex kampioen Ngannou uit de gratie bij UFC-vechtbaas MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nooit meer welkom! Ex kampioen Ngannou uit de gratie bij UFC-vechtbaas

Nooit meer welkom! Ex kampioen Ngannou uit de gratie bij UFC-vechtbaas

Francis Ngannou kan zijn hoop op een eventuele terugkeer naar de UFC wel laten varen. Vechtbaas Dana White zegt compleet klaar te zijn met de voormalige kampioen van de organisatie.

Toen Francis Ngannou aankondigde dat hij en de UFC het niet eens konden worden, wat resulteerde in zijn vrijheid, was dit geen verrassing. Het was echter wel triest om de huidige Heavyweight kampioen en meest talentvolle grote man van zijn tijdperk te zien vertrekken. Het had makkelijk kunnen zijn dat 'The Predator' in de kooi stond tegenover Jon Jones bij UFC 285 vanavond (zat., 4 maart 2023), maar helaas is dat een gepasseerd station.

Er is nog hoop voor de toekomst. Ngannou wil de bokring induiken en tegen Deontay Wilder of Tyson Fury vechten, maar daarna misschien terugkeren naar het MMA-vechten en zijn status als de beste zwaargewicht vechter wereld te herwinnen.

UFC-president Dana White zegt van niet. Deze reageert op verschillende verslaggevers die vragen stellen over de mogelijke terugkeer van Ngannou, en White sluit dit definitief af. "Nee," antwoordt hij. "We hebben jarenlang met hem gesproken. Het is voorbij, dat is voorbij. Nee, hij zal nooit meer in de UFC te zien zijn."

Gelukkig is White berucht om zijn "nooit" uitspraken terug te draaien. Ze beweerde hij ooit dat vrouwen nooit in de UFC zouden vechten. De tijden veranderen, en het is onmiskenbaar dat Ngannou wat pay-per-view (PPV)-aankopen zou kunnen verkopen als hij ooit terug wil keren. Als hij blijft wegblijven, zijn er veel deuren open voor Ngannou, en hij zal zijn keuze maken.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws