🎥 Boks-ster Ebanie Bridges maakt fans gek na trakteren op pikante video Nieuws
Nieuws

🎥 Boks-ster Ebanie Bridges maakt fans gek na trakteren op pikante video

🎥 Boks-ster Ebanie Bridges maakt fans gek na trakteren op pikante video

Ebanie Bridges is een Australische professionele bokser en voormalig lerares wiskunde. Bridges begon met boksen als hobby en trainde in haar vrije tijd terwijl ze nog les gaf.

De blonde boksbom Ebanie staat bekend om haar opvallende stijl en uitgesproken persoonlijkheid, evenals haar opvallende ringkleding en lingerie, die vaak felle kleuren, opvallende patronen of doorkijk stof bevat.

Ebanie Bridges laat haar fans blozen

Ze heeft een professionele record van 6 overwinningen (2 knock-outs) en 2 nederlagen en is in het bezit van de IBF female bantamweight titel. Ze heeft een grote schare fans en plaatste gisteren een video die bij haar fans de tongen los deed komen.

"Een kleine terugkijk naar mijn laatste weegmoment in Australië", schrijft Ebanie bij een video waar zij haar fraaie rondingen showt in blauwe lingerie. "Dit is hoe jij bent, mooi en betoverend", reageerde een fan. "Ebanie, jouw schoonheid straalt binnen en buiten de ring", reageert een ander.

Bridges heeft ook aandacht gekregen vanwege haar inzet voor het bevorderen van vrouwelijke boksers en het doorbreken van genderstereotypen in de sport. Ze heeft zich uitgesproken over de moeilijkheden die vrouwelijke boksers soms ondervinden bij het vinden van gevechten en het krijgen van de erkenning die ze verdienen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws