Conor McGregor woest na uitslag UFC 294-gevecht en illegale knie: 'diskwalificatie' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor woest na uitslag UFC 294-gevecht en illegale knie: 'diskwalificatie'

Conor McGregor woest na uitslag UFC 294-gevecht en illegale knie: 'diskwalificatie'

Conor McGregor is duidelijk niet tevreden met de 'no contest'-beslissing in het gevecht van zijn teamgenoot Johnny Walker, dat gisteravond plaatsvond tijdens UFC 294 in Abu Dhabi.

Walker stond tegenover Magomed Ankalaev, die een illegale knie tegen Walker landde. De dokter stopte het gevecht toen Walker niet kon antwoorden op de vraag waar hij was.

In een verhitte reactie op social media liet McGregor zijn ongenoegen blijken over de beslissing die het gevecht in een 'no contest' veranderde. Hij leek ervan overtuigd te zijn dat Walker de overwinning op basis van diskwalificatie verdiende vanwege de illegale knie die zijn teamgenoot trof.

Conor McGregor niet blij met 'no contest'-besluit in gevecht van teamgenoot Johnny Walker

"Johnny Walker's gevecht was een 'no contest'? Hij kreeg illegaal een knie op zijn kaak en kon niet doorgaan. Een overwinning door diskwalificatie zou beter zijn. Hoe in hemelsnaam een 'no contest'?", verklaarde McGregor op sociale media, duidelijk niet eens met de uitkomst van het gevecht, maar haalde later het bericht weer weg.

conor mcgregor

De controverse en discussie over het gevecht zullen ongetwijfeld voortduren, maar de beslissing van de scheidsrechter en de medische staf staat vast. Voor Johnny Walker en zijn teamgenoten blijft de nasmaak van deze 'no contest'-beslissing waarschijnlijk nog wel even hangen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws