Conor McGregor verbreekt stilte na uitdaging nieuwe UFC kampioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor verbreekt stilte na uitdaging nieuwe UFC kampioen

Conor McGregor verbreekt stilte na uitdaging nieuwe UFC kampioen

Conor McGregor heeft gereageerd op de bevestiging dat hij niet zal vechten op UFC 300 en op een onverwachte uitdaging. UFC-president Dana White heeft een einde gemaakt aan maandenlange speculatie over het hoofdevenement van deze historische kaart.

Het was officieel bevestigd dat McGregor's gevecht met Michael Chandler niet het hoofdevenement van UFC 300 zal zijn. McGregor kwam in de schijnwerpers te staan nadat hij werd uitgedaagd door de nieuwe vedergewicht kampioen Ilia Topuria, die Alexander Volkanovski versloeg bij UFC 298.

Topuria daagde McGregor uit in zijn post-fight interview met Joe Rogan, zeggende: "Dana [White], Hunter [Campbell], het is showtime! Het is tijd om de UFC naar Spanje te brengen. En Conor McGregor, als je nog wat ballen hebt, wacht ik op je in Spanje."

McGregor's snelle en gevatte reactie

McGregor reageerde snel op de uitdaging van Topuria met een gevatte opmerking op Instagram. Hij schreef op de Instagram-post van ESPN SportsCenter die Topuria's citaat deelde: "Ik heb enorme ballen, ik heb vier kinderen." McGregor, 35, heeft sinds zijn beenbreuk in zijn trilogiegevecht met Dustin Poirier bijna drie jaar geleden niet meer in de octagon gestaan.

McGregor beweerde eind vorig jaar dat zijn langverwachte terugkeer International Fight Week op 29 juni zou afsluiten. UFC-baas White heeft deze bewering echter onlangs tegengesproken door te stellen dat de voormalige tweedivisiekampioen op zijn vroegst in de herfst zal terugkeren. White gaf recentelijk toe dat hij niet weet wanneer McGregor "klaar" zal zijn om terug te keren.

McGregor's terugkeer en Dana White's commentaar

Hij vertelde Kevin Iole: "Alleen Conor weet [wanneer hij klaar is]. Dit zijn vragen voor Conor McGregor, niet voor mij. Ik weet dat hij traint. Ik weet niet op welk niveau hij traint. Ik weet niet op welk niveau hij nu aan het schoppen is. Ik weet niets van dat spul. Ik moet weten dat de man in een volledig kamp zit en klaar is om te gaan. Conor McGregor heeft een film die uitkomt. Hij heeft bedrijven die hij heeft opgebouwd. Het is een compleet andere dynamiek als je te maken hebt met een man die dit soort geld heeft."

McGregor's training en verlangen naar een vechtsdatum

McGregor lijkt echter weer volop in training te zijn en is duidelijk gretig om weer in de octagon te stappen. Hij uitte zijn frustratie op zijn Instagram-verhaal eerder deze maand: "Zet deze verdomde datum vast."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws