Insiders voorspellen finale Glory Grand Prix: 'Wat niemand ziet aankomen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Insiders voorspellen finale Glory Grand Prix: 'Wat niemand ziet aankomen'

Insiders voorspellen finale Glory Grand Prix: 'Wat niemand ziet aankomen'

GLORY, na een succesvol 2023, zet zijn expansie voort met meer evenementen gericht op een internationaal publiek. Het komende jaar staat in het teken van spannende GLORY Grand Prix-toernooien in verschillende gewichtsklassen, waaronder zwaargewicht, licht zwaargewicht, middengewicht en weltergewicht.

De aftrap is een achtman zwaargewicht Grand Prix-toernooi in maart, gevolgd door een reeks evenementen die culmineren in een prestigieus kampioenschapsevenement aan het einde van het jaar.

Voorspelde finale: Tariq Osaro vs. Rico Verhoeven

Insiders en wedkantoren voorspellen een onverwachte finale in de zwaargewicht Grand Prix tussen Tariq Osaro en Rico Verhoeven. Deze confrontatie zou een herhaling zijn van hun eerdere, relatief rustige titelgevecht dit jaar.

In deze potentiële finale zouden de ervaring en technische vaardigheden van Verhoeven het opnemen tegen de snelheid en explosiviteit van Osaro. Gezien Verhoeven's bewezen staat van dienst en veelzijdigheid, wordt hij door velen gezien als de mogelijke winnaar in deze ultieme strijd.

Onvoorspelbaarheid en spanning in de ring

De wereld van het kickboksen staat bekend om zijn onvoorspelbaarheid. Een enkele stoot kan het verloop van een wedstrijd en daarmee het hele toernooi veranderen.

Deze onvoorspelbaarheid maakt de Glory Zwaargewicht Grand Prix van 2024 een evenement om naar uit te kijken, vol spanning en potentiële verrassingen. Een van de verrassingen zou kunnen zijn dat Jamal Ben Saddik alsnog erg last minute een plek krijgt.

2024: Een jaar vol kickboks hoogtepunten

Met de geplande evenementen en de veelbelovende line-up van vechters, belooft 2024 een jaar te worden vol hoogtepunten in de wereld van het kickboksen. Fans kunnen zich opmaken voor een reeks spectaculaire gevechten en mogelijk enkele verrassende wendingen in de GLORY Grand Prix-toernooien.

Glory Zwaargewicht Grand Prix Vechter VS Vechter
Kwartfinale 1 Uku Jürjendal Levi Rigters
Kwartfinale 2 Bahram Rajabzadeh Tariq ‘Cookie’ Osaro
Kwartfinale 3 Nabil Khachab Benny Adegbuyi
Kwartfinale 4 Sofian Laïdouni Rico Verhoeven

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws