BREAKING! Francis Ngannou's tegenstander voor PFL MMA debuut bekend gemaakt MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING! Francis Ngannou's tegenstander voor PFL MMA debuut bekend gemaakt

BREAKING! Francis Ngannou's tegenstander voor PFL MMA debuut bekend gemaakt

Zwaargewicht superster Francis Ngannou zal zijn debuut maken in de Professional Fighters League (PFL) tegen de winnaar van het zwaargewicht supergevecht tussen Renan Ferreira en Ryan Bader.

Zijn eerste gevecht in de PFL zal zijn tegen de winnaar van het zwaargewicht supergevecht tussen Renan Ferreira en Ryan Bader. Deze stap markeert een belangrijke overgang voor Ngannou, die eerder furore maakte in de Ultimate Fighting Championship (UFC).

Ngannou's rol in PFL en Boksen

Ngannou's ondertekening bij PFL in mei was een opmerkelijke gebeurtenis, aangezien hij de eerste actieve vechter werd die deel uitmaakt van PFL’s Global Advisory Board. Bovendien werd hij aandeelhouder en voorzitter van de toekomstige PFL Africa regionale liga.

Naast zijn MMA-carrière waagde Ngannou zich recentelijk in de bokswereld, waar hij een nipte split decision nederlaag leed tegen Tyson Fury, de lineaire zwaargewicht kampioen.

Voorbereiding op gevecht met Joshua

Momenteel bevindt Ngannou zich in Riyad, waar hij traint voor zijn aanstaande bokswedstrijd tegen Anthony Joshua, een voormalig tweevoudig verenigde wereldzwaargewicht kampioen. Deze wedstrijd, gepland voor 8 maart, zal live uitgezonden worden op DAZN en belooft een spannende confrontatie te worden tussen twee topzwaargewichten.

De PFL en haar fans kijken reikhalzend uit naar Ngannou's terugkeer naar MMA. Zijn eerste tegenstander in de PFL SmartCage zal de winnaar zijn van het supergevecht tussen Ferreira en Bader.

Dit gevecht, dat deel uitmaakt van het PFL Champions vs. Bellator Champions pay-per-view evenement, zal plaatsvinden in de Kingdom Arena in Riyad, Saoedi-Arabië. Ngannou's deelname aan de PFL belooft een nieuwe dynamiek te brengen in de zwaargewicht divisie van de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws