Een perfecte overstap: Twee beruchte UFC-vechters passen in WWE worstelorganisatie Nieuws
Nieuws

Een perfecte overstap: Twee beruchte UFC-vechters passen in WWE worstelorganisatie

Een perfecte overstap: Twee beruchte UFC-vechters passen in WWE worstelorganisatie

Stone Cold Steve Austin, een icoon in de worstelwereld, heeft zijn mening gegeven over welke UFC-vechters hij graag zou zien overstappen naar WWE.

In de loop der jaren is er veel crossover geweest tussen gemengde vechtsporten en professioneel worstelen. Soms pakt dit goed uit, soms valt het tegen. In het huidige tijdperk zijn de twee sporten echter meer met elkaar verbonden dan ooit tevoren.

Austin's voorspelling: Strickland en Covington

In een recent interview gaf Austin aan dat hij Sean Strickland en Colby Covington ziet als potentiële WWE-sterren. Hij prees Strickland voor zijn economische stijl in de Octagon en zijn vaardigheden in het geven van promo's.

Covington, bekend om zijn trash talk en atletische vaardigheden, werd ook door Austin benoemd als een spannende toevoeging aan WWE vanwege zijn X-factor en taaiheid. Austin's keuzes zouden zeker interessant zijn, maar het is de vraag hoe comfortabel WWE zich zou voelen bij het geven van live microfoons aan deze vechters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws