Conor McGregor hint naar mogelijke terugkeer op UFC 300 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor hint naar mogelijke terugkeer op UFC 300

Conor McGregor hint naar mogelijke terugkeer op UFC 300

Conor McGregor, een van de meest spraakmakende figuren in Mixed Martial Arts (MMA), heeft mogelijk een hint gegeven over zijn terugkeer in de octagon tijdens UFC 300.

Hoewel een officiële bevestiging van zijn terugkeer uitblijft, heeft de Ierse vechter recentelijk een suggestieve clip gedeeld die fans doet speculeren over zijn aanwezigheid op de langverwachte jubileumkaart op 13 april.

Dana White houdt fans in spanning met twee aankomende vechtaankondigingen

Met nog twee gevechten die aangekondigd moeten worden voor het evenement, houdt UFC CEO Dana White de spanning erin. McGregor, die sinds juli 2021 niet meer heeft gevochten na een beenbreuk tegen Dustin Poirier bij UFC 264, heeft de geruchtenmolen op gang gebracht met zijn recente activiteiten op sociale media.

Eerder vandaag (10 februari) deelde 'The Notorious' een clip op Instagram waarin Dana White McGregor's entree voor een persconferentie aankondigt voorafgaand aan zijn gevecht met Floyd Mayweather. Dit voedt de speculatie dat White zijn terugkeer zou kunnen aankondigen tijdens de Super Bowl, die aanstaande maandag plaatsvindt.

McGregor's bericht op Instagram, samen met zijn uitspraken over zich "volledig verjongd en opnieuw energiek" voelen tijdens zijn tour in Australië, heeft de hoop van fans op een spectaculaire terugkeer bij UFC 300 versterkt.

Conor McGregor hint naar mogelijke terugkeer op UFC 300

McGregor's subtiele hint op Instagram voedt speculaties

Terwijl de MMA-gemeenschap in afwachting is van officiële bevestiging, blijft de mogelijke terugkeer van Conor McGregor naar de UFC een van de meest besproken onderwerpen. Met zijn ongeëvenaarde charisma en vechtkunsten zou McGregor's deelname aan UFC 300 ongetwijfeld een van de hoogtepunten van het evenement zijn.

Fans wereldwijd wachten in spanning af of 'The Notorious' daadwerkelijk zijn comeback zal maken op dit historische UFC-evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws