Jon Jones Overweegt Gevecht met Tom Aspinall na Stipe Miocic MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jon Jones Overweegt Gevecht met Tom Aspinall na Stipe Miocic

Jon Jones Overweegt Gevecht met Tom Aspinall na Stipe Miocic

UFC-zwaargewicht kampioen Jon Jones laat de deur open voor meerdere gevechten in zijn carrière. In een gesprek met Submission Radio onthulde Jones dat hij nog niet heeft besloten over zijn toekomst en dat een gevecht tegen interim-zwaargewicht kampioen Tom Aspinall mogelijk is na zijn confrontatie met Stipe Miocic.

"Ik ga echt baseren of ik blijf vechten op hoe ik presteer tegen Stipe, hoe ik herstel van deze blessure," aldus Jones, die zich terugtrok uit een gevecht tegen Miocic na een gescheurde borstspier tijdens de training.

De mogelijkheid van een gevecht met Aspinall

Jones, die eerder pensioen als een mogelijkheid noemde na het gevecht met Miocic, staat nu open voor een confrontatie met Aspinall. "Maar het gevecht met Tom is zeker niet van tafel, vooral met hoe ik me voel nu ik hier (op tour in Australië) ben.

Ik voel me volledig verjongd en opnieuw energiek gewoon door rond te zijn bij al deze fans. Dus ik kan niet zomaar weglopen. De bal rolt in een zeer positieve richting voor de carrière om door te gaan."

Jones' respect voor Miocic en toekomstige plannen

Jones erkent dat het gevecht tegen Miocic, een voormalig tweevoudig kampioen en de meest volbrachte zwaargewicht in de UFC-geschiedenis, een erfenisgevecht is voor beide mannen. Met betrekking tot zijn toekomst na Miocic, blijft Jones voorzichtig: "Een hoop mensen erkennen niet dat er altijd een andere geweldige uitdager zal zijn.

Het is de taak van de UFC om het volgende grote ding op te bouwen. En het is mijn taak om te realiseren wanneer je genoeg bent en genoeg hebt gedaan, je hebt voorzien voor je familie, je hebt het leven gecreëerd voor jouw mensen. Dus ik weet het echt niet wat hierna komt. Ik neem het één ding tegelijk."

Jones' overweging om Aspinall te treffen na Miocic onderstreept de dynamiek en de constante evolutie binnen de UFC-zwaargewichtdivisie. Terwijl fans en analisten speculeren over de toekomst, blijft Jones gefocust op het heden, met respect voor de uitdaging die Miocic zal vormen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws