Waarom Sylvester Stallone denkt dat Conor McGregor gek is geworden:' 50 miljoen' Nieuws
Nieuws

Waarom Sylvester Stallone denkt dat Conor McGregor gek is geworden:' 50 miljoen'

Waarom Sylvester Stallone denkt dat Conor McGregor gek is geworden:' 50 miljoen'

Sylvester Stallone, bekend van zijn iconische rol in de sportdrama 'Rocky', heeft zijn mening niet onder stoelen of banken gestoken over de wereld van het boksen.

Recentelijk heeft hij Conor McGregor bekritiseerd voor het afwijzen van een gevecht tegen Jake Paul, dat hem $50 miljoen zou kunnen opleveren. "Met dat soort geld zou hij dwaas zijn om niet toe te happen," aldus Stallone.

De rivaliteit tussen Jake Paul en Conor McGregor onder de loep

Jake Paul, een internetfenomeen en bokser, staat bekend om zijn voortdurende uitdagingen aan Conor McGregor, de voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen. Ondanks dat Paul relatief nieuw is in de bokswereld vergeleken met McGregor, een van de grootste attracties in de UFC-geschiedenis, heeft Stallone zijn steun uitgesproken voor een mogelijke match.

"Bedenk eens, met het soort geld dat in het spel is, zou hij dwaas zijn om nee te zeggen," reflecteerde Stallone op de situatie.

Stallone gelooft echter dat als McGregor de uitdaging zou accepteren, het geen makkelijke match zou zijn voor hem. Hij prijst Jake Paul's talent en vaardigheden in de ring, ondanks zijn jonge leeftijd. "Oh ja, [Jake] heeft bereik en hij heeft jeugd. En hij is niet makkelijk knock-out te krijgen," zei Stallone.

Goede bokser

Ondanks dat McGregor het aanbod niet direct heeft afgewezen, is de wedstrijd nog niet tot stand gekomen, mede doordat de UFC-kampioen in juli 2021 een ernstige beenblessure opliep. Jake Paul heeft echter geclaimd dat hij McGregor zou verslaan, door te stellen: "Raad eens, Conor? Ik zal je verpletteren en je kunt niet zo goed boksen als ik. Ik ga doen tegen Nate [Diaz] wat jij niet kon, namelijk hem knock-out slaan."

Met de geplande terugkeer van Conor McGregor naar de ring later dit jaar, blijft de kans op een gevecht tussen Jake Paul en McGregor onzeker. Toch heeft de voortdurende rivaliteit tussen de twee de aandacht getrokken, niet alleen van fans maar ook van bokslegendes zoals Sylvester Stallone.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws