Conor McGregor geeft duidelijkheid over comeback: 'Dit is het plan' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor geeft duidelijkheid over comeback: 'Dit is het plan'

Conor McGregor geeft duidelijkheid over comeback: 'Dit is het plan'

Conor McGregor bevestigt zijn plannen voor een terugkeer naar de UFC-kooi. De Ier zegt naar weltergewicht te gaan en is eindelijk 'terug in training' na een horror beenbreuk vorig jaar.

UFC-ster McGregor heeft zijn plan om naar het weltergewicht te gaan bevestigd wanneer hij terugkeert naar actie in de UFC. De Ier, die buiten de rechtbank in Dublin sprak na een arrestatie wegens vermeend gevaarlijk rijgedrag in maart, zei ook dat hij weer aan het trainen is.

,,Volop in training. Ik kijk ernaar uit om weer in actie te komen. We zullen zien wat er gebeurt, mijn been wordt elke dag beter, ik denk dat weltergewicht is waar ik naar streef, ik voel me goed bij dit gewicht", zegt McGregor.

Tegenstanders van topkwaliteit

McGregor twitterde later: ,,UFC wereldkampioen in drie gewichtklassen." Kamaru Usman regeert momenteel oppermachtig als de kampioen op weltergewicht. Deze gewichtklasse is gevuld met tegenstanders van topkwaliteit, zoals Colby Covington, Leon Edwards, Gilbert Burns en Khamzat Chimaev, dus er zouden genoeg opties zijn voor de Ier (gaat verder onder video).

Het lijkt een logische keuze voor McGregor om van gewichtklasse te wisselen. Zijn laatste overwinning kwam in het weltergewicht, tegen Donald Cerrone aan het begin van 2020. De voormalige kampioen voelt duidelijk dat hij het nog in zich heeft om te concurreren met de elite van de welterklasse.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws