ONE Championship wordt wakker: 'Zet Anissa Meksen opnieuw in' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ONE Championship wordt wakker: 'Zet Anissa Meksen opnieuw in'

ONE Championship wordt wakker: 'Zet Anissa Meksen opnieuw in'

Annisa Meksen heeft haar volgende gevecht geboekt tegen Marie Ruumet tijdens ONE: 'Reloaded' op 22 april in Singapore. Meksen leek maar geen gevecht te krijgen en maakte na ruim een jaar pas haar debuut bij de organisatie. Nu treed zij opnieuw aan tegen de Estlandse Ruumet.

De Franse kickbokser en voormalig Glory kampioene Meksen, kwam slecht aan de bak bij haar nieuwe werkgever ONE. Echter lijkt deze eindelijk wakker en zet de topvechter weer in. Meksen zal te zien zijn in een atoomgewicht Muay Thai-gevecht tegen Ruumet.

Meksen had gezegd dat ze een kans wilde hebben op regerend kampioen atoomgewicht kickboksen, Janet Todd. Maar in plaats daarvan heeft ze een Muay Thai-wedstrijd gekregen met de Estlandse, die net als Meksen uit een ONE Super Series-debuut overwinning komt.

Nederlander in actie

Zoals eerder aangekondigd, zal een lichtgewicht titelgevecht ONE: Reloaded headlinen. Nederlander Regian Eersel verdedigt zijn kickbokstitel tegen Arian Sadikovic. Eersel heeft zes van de zes gevechten gewonnen voor ONE Championship en is sinds 2019 in het bezit van de titel lichtgewicht kickboksen.

Eersel zal zijn vierde verdediging van de titel maken. Sadikovic is een Glory-veteraan die afgelopen december won van Mustapha Haida bij ONE: 'Winter Warriors' Part II. Sadikovic komt uit Montenegro maar is woonachtig in Duitsland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws