UFC-ster McGregor weer voor de rechter: 'Celstraf of boete?' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor weer voor de rechter: 'Celstraf of boete?'

UFC-ster McGregor weer voor de rechter: 'Celstraf of boete?'

Conor McGregor stond vandaag voor de rechter in Blanchardstown Court, Dublin. De UFC-ster wordt beschuldigd van gevaarlijk rijgedrag in verband met een incident in het westen van Dublin in maart dit jaar.

De Ierse kooivechter wordt beschuldigd in twee aanklachten omtrent gevaarlijk rijgedrag. McGregor wordt beschuldigd van rijden zonder verzekering en rijden zonder rijbewijs. Evenals het niet binnen 10 dagen overleggen van zijn documenten bij de Politie (gaat verder onder video).

McGregor ontsnapt voorlopig aan celstraf, hij werd eerder opgepakt. maar mocht naar huis. De rechter in de zaak, David McHugh heeft McGregor op borgtocht vrijgelaten. Dit hield in dat de vechter vandaag niet opnieuw de cel in hoefde.

Voorlopig vrij

De rechter verdaagde de zaak tot 23 juni, zodat de advocaten van McGregor pleidooi kunnen voeren of een procesdatum eisen als de Ier de aanklachten betwist. Verschillende strafrechtelijke vervolgingen hebben McGregor de afgelopen jaren voor de rechter gebracht, met deze zaak meegerekend negentien.

Bij veroordeling staat McGregor een boete tot € 5.000 of zes maanden gevangenisstraf, of beide te wachten. McGregor wilde buiten de rechtbank geen commentaar geven op de zaak, maar sprak kort over zijn trainingsschema. ,,Meteen weer naar de training… Ik kijk ernaar uit om weer in de Octagon te stappen", zei McGregor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws