Conor McGregor biedt Nate Diaz derde gevecht aan! 'Je krijgt je rematch maat' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor biedt Nate Diaz derde gevecht aan! 'Je krijgt je rematch maat'

Conor McGregor biedt Nate Diaz derde gevecht aan! 'Je krijgt je rematch maat'

Conor McGregor en Nate Diaz hebben de afgelopen dagen een intense ruzie op sociale media gehad, en de inzet is een mogelijk derde gevecht tussen deze twee UFC-legendes.

McGregor, die al meer dan twee jaar niet in de vechtarena is geweest, herinnert zich hun eerdere gevechten en beweert dat sommige rondes een score van 10-8 hadden moeten krijgen. Diaz reageerde hierop met een scherpe opmerking waarin hij zei dat hij McGregor nooit een rematch had moeten geven.

Diaz zei: "Toen ik je versloeg, had ik je nooit een rematch moeten geven. Ik krijg nooit een rematch, vooral niet als ik eigenlijk niet verlies, zoals in ons tweede gevecht of mijn laatste gevecht. Ik liet je gewoon weglopen in de zonsondergang alsof je had gewonnen... Leef ermee, jullie zijn allebei lafaards."

Conor McGregor wil rematch met Nate Diaz

Ondanks dit geschil heeft McGregor bevestigd dat er wel degelijk een rematch komt. Hij heeft een plan voor drie gevechten, waaronder gevechten tegen Michael Chandler en Justin Gaethje voordat hij het langverwachte derde gevecht met Nate Diaz aangaat. McGregor zegt dat hij in december weer in actie komt, maar het is nog onzeker of zijn plannen werkelijkheid worden.

Conor McGregor heeft Nate Diaz gerustgesteld op Twitter: "Je krijgt je rematch, maat." Deze verhitte discussie op sociale media houdt de fans in spanning over wat er in de toekomst gaat gebeuren met McGregor en Diaz. Het lijkt erop dat er nog veel op het spel staat in de wereld van het MMA, en de fans kunnen niet wachten om te zien wat er gaat gebeuren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws