Alex Pereira vs Jiri Prochazka! UFC kondigt meerdere titelgevechten aan voor einde jaar MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alex Pereira vs Jiri Prochazka! UFC kondigt meerdere titelgevechten aan voor einde jaar

Alex Pereira vs Jiri Prochazka! UFC kondigt meerdere titelgevechten aan voor einde jaar

Alex Pereira en Jiri Prochazka zullen het tegen elkaar zullen opnemen in het co-hoofdgevecht van UFC 295 op 11 november voor de vacante lichtzwaargewicht titel.

Voormalig Glory kampioen en voormalig UFC middengewicht kampioen Pereira, won zijn debuut in de lichtzwaargewicht klasse in juli tegen Jan Blachowicz. Prochazka, voormalig lichtzwaargewicht kampioen, claimde de titel in juni 2022 door Glover Teixeira te verslaan.

Leon Edwards neemt het op tegen Colby Covington bij UFC 296

Op 16 december bij UFC 296 zal Leon Edwards de weltergewicht titel verdedigen tegen Colby Covington, een voormalig interim-kampioen. Edwards is ongeslagen in zijn laatste 12 gevechten, terwijl Covington voor het laatst vocht in maart 2022, waar hij Jorge Masvidal versloeg.

Ook zal Alexandre Pantoja zijn vlieggewicht titel verdedigen tegen Brandon Royval in het co-hoofdevenement van UFC 296, na een titelwinst in juli tegen Brandon Moreno. Royval staat momenteel op de vierde plaats in de vlieggewicht ranglijst.

Het zijn opwindende tijden voor UFC-fans, met deze aankondigingen die zorgen voor een reeks epische gevechten om naar uit te kijken in de komende maanden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws