Chandler slaat McGregor over voor Diaz gevecht? 'Pantoffel held' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Chandler slaat McGregor over voor Diaz gevecht? 'Pantoffel held'

Chandler slaat McGregor over voor Diaz gevecht? 'Pantoffel held'

Met de terugkeer van Conor McGregor naar de octagon gehuld in mysterie na zijn afzegging van UFC 303 vanwege een teenblessure, is Michael Chandler bekritiseerd omdat hij geen ander gevecht aangenomen heeft. Chandler is het inmiddels zat en daagt Nate Diaz uit.

Chandler lijkt nu open te staan voor andere opties en heeft Nate Diaz (21-13 MMA, 16-11 UFC) uitgedaagd nadat de voormalig UFC-ster aangaf terug te willen keren naar de octagon na zijn overwinning in het boksen op Jorge Masvidal afgelopen zaterdag.

Op social media daagt Chandler Diaz uit: "Ik en Diaz vechten als echte mannen, terwijl Conor op een jacht zit en toekijkt op PPV in zijn pantoffels."

Riyadh Season Noche UFC, dat op 14 september plaatsvindt in The Sphere, Las Vegas zou dus een spannend gevecht tussen Chandler en Diaz kunnen bevatten. Mits Diaz dit ook ziet zitten.

Diaz noemt andere namen

De voormalig drievoudig Bellator-kampioen Chandler stond niet op het lijstje van Diaz voor zijn volgende gevecht. De vechter uit Stockton noemde Jake Paul en Leon Edwards wel als potentiële tegenstanders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws