🎥 'Shit gast!' Paddy the Baddy bedreigt rivaal voor UFC 304 gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 'Shit gast!' Paddy the Baddy bedreigt rivaal voor UFC 304 gevecht

🎥 'Shit gast!' Paddy the Baddy bedreigt rivaal voor UFC 304 gevecht

Paddy Pimblett heeft geen hoge dunk van Bobby Green. Op 27 juli staat Pimblett tegenover Green in de main event van UFC 304 in Manchester, Engeland. De confrontatie werd georganiseerd nadat Green om een gevecht vroeg na zijn overwinning op Jim Miller bij UFC 300.

In aanloop naar het gevecht heeft "King" al flink uitgehaald, door Pimblett een "verwend nest" te noemen en hem te zeggen dat hij "zijn mond moet houden." Maar Pimblett trekt zich daar niks van aan.

"Om eerlijk te zijn, wilde ik tegen [Renato] Moicano vechten," vertelde Pimblett aan The Mac Life. "Ik wilde tegen de nummer 10 vechten. Moicano is grappig. We zouden een goede aanloop naar het gevecht hebben. Bobby Green is gewoon een idioot. ... Hij is een echte lul. Echt waar. Het grappigste is nog wel dat hij zegt: 'Hij heeft me genoemd.' Ik heb jou helemaal niet genoemd! Jij hebt mij als eerste genoemd. Dus toen noemde ik jou, kleine worst."

Echte kwelling

"Hij is gewoon een echte kwelling. Ik denk dat hij een waardeloze persoon is. Een echte lul. Zeggen dat ik hem als eerste noemde, hij liegt gewoon. Waarom zou ik jou noemen? Waarom zou ik Bobby Green noemen?"

Alhoewel Pimblett hem niet mag, betekent dat niet dat de vechter uit Liverpool denkt dat Green makkelijk te verslaan is. "The Baddy" erkent de vaardigheden van Green, maar gelooft dat de 37-jarige vechter wat op leeftijd is voor hun confrontatie.

"Ik kan mezelf zien hem knock-out slaan, ik kan mezelf zien hem te submitten. Ik weet zeker dat iemand heeft gezegd dat hij nooit is gesubmit, dus dat zou wel mooi zijn. De eerste persoon die Bobby Green submit."

Stevig aanpakken

Green is in zijn carrière daadwerkelijk twee keer gesubmit, maar niet sinds een weltergewicht wedstrijd in 2009. De huidige nummer 15 lichtgewicht vechter van de UFC is Pimblett's zwaarste test tot nu toe en vertegenwoordigt zijn kans om door te breken naar de top. En als hij doet wat hij zegt bij UFC 304, gelooft Pimblett dat hij in de ranglijst zal blijven stijgen met het gevecht dat hij oorspronkelijk wilde, tegen de nummer 10 gerangschikte Renato Moicano.

"Als ik Bobby versla en de 15e plek overneem, of wat er dan ook met de ranglijst gebeurt tegen die tijd, staat Moicano nog steeds een paar plekken boven mij," zei Pimblett. "Ik denk gewoon dat de aanloop naar dat gevecht ook geweldig zal zijn. Moicano is grappig. Hij is een geweldige grappler, ik ben een geweldige grappler, ik denk dat we uiteindelijk gewoon een vechtpartij staand zouden hebben."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws