Beruchte Brian Hooi treft gevaarlijke Belg bij KSW op 12 november MMA Nieuws
MMA Nieuws

Beruchte Brian Hooi treft gevaarlijke Belg bij KSW op 12 november

Beruchte Brian Hooi treft gevaarlijke Belg bij KSW op 12 november

Brian Hooi zal tegenover Artur Szczepaniak komen te staan bij KSW 76 op 12 november in Polen. Hooi die gezien kan worden als een van Nederlands beste vechters maakte in juli dit jaar zijn debuut bij KSW.

Dat Hooi met een record van 18-8-0, 1 NC (Win-verlies-gelijkspel), zijn hand niet omdraait voor een zwaar gevecht en populair is onder de fans, komt onder andere door zijn harde vechtstijl. Niet alleen vecht Hooi bij bekende organisaties zoals Bellator, UAE Warriors en nu KSW, maar treed hij regelmatig op bij straat vecht organisaties zoals KOTS.

Echte knokker

Tijdens zijn debuut bij KSW vernietigde Hooi zijn tegenstander Michal Pietrzak in ronde 1 met een aantal dodelijke elleboogstoten. In November treft de Nederlander rivaal Szczepaniak uit België in Grodzisk Mazowiecki in een gevecht waar vuurwerk wordt verwacht.

Szczepaniak heeft een stevig record en zal als geboren Pool de fans in het land aan zijn kant hebben. Szczepaniak traint bij Team MixFighter in Genk en heeft een record van 8-1-0 (Win-verlies-gelijkspel)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws