🎥 MMA-vechter Arjan Bhullar krijgt rood en wordt gediskwalificeerd: 'Geen VAR nodig' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 MMA-vechter Arjan Bhullar krijgt rood en wordt gediskwalificeerd: 'Geen VAR nodig'

🎥 MMA-vechter Arjan Bhullar krijgt rood en wordt gediskwalificeerd: 'Geen VAR nodig'

Arjan Bhullar, bekend om zijn prestaties als voormalig UFC-vechter en ONE heavyweight kampioen, stond gisteren voor een grote uitdaging. Na het verlies van zijn titel tegen Anatoly Malykhin, was de wedstrijd tegen Amir Aliakbari bij ONE 166 zijn kans op eerherstel.

Aliakbari, met de reputatie van een knock-out machine, beloofde een spannende tegenstander te zijn. De verwachtingen waren hooggespannen, maar de openingsronde bracht niet wat men ervan had gehoopt.

Ongebruikelijk ingrijpen van Herb Dean

Het gevecht begon terughoudend, met beide vechters die weinig initiatief toonden. Dit ongebruikelijke gedrag leidde tot een ingrijpen van de veteraan scheidsrechter Herb Dean. Dean, bekend om zijn ervaring en autoriteit in de ring, zag zich genoodzaakt het gevecht te stoppen en beide vechters te waarschuwen met een gele kaart wegens het niet aangaan van de strijd. Dit moment markeerde een zeldzame gebeurtenis in de wereld van mixed martial arts (MMA).

De strijd Ontbrandt... Of toch niet?

Na de waarschuwing probeerde Aliakbari het gevecht naar zich toe te trekken, maar Bhullar bleef terughoudend. Zelfs een tweede gele kaart en een boete van 20 procent op zijn gage waren niet voldoende om Bhullar tot actie te bewegen.

Uiteindelijk, met nog slechts 45 seconden op de klok in de laatste ronde, werd Bhullar geconfronteerd met een rode kaart. Dit leidde tot een diskwalificatie overwinning voor Aliakbari, een onverwachte afloop die de MMA-wereld deed opschudden.

Aliakbari's onstuitbare opkomst

Amir Aliakbari, met een MMA-record van 14-3, bevestigde zijn status als een van de meest veelbelovende talenten in de sport. Zijn overwinning bij ONE 166 markeerde zijn vierde opeenvolgende zege.

Eerdere overwinningen op Mauro Cerilli, Brandon Vera en Dustin Joynson hadden al aangetoond dat Aliakbari een kracht is om rekening mee te houden. Zijn zegetocht lijkt voorlopig nog niet ten einde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws