Sensationele overwinning: Anatoly Malykhin straft kampioen Arjan Bhullar af in Bangkok MMA Nieuws
MMA Nieuws

Sensationele overwinning: Anatoly Malykhin straft kampioen Arjan Bhullar af in Bangkok

Sensationele overwinning: Anatoly Malykhin straft kampioen Arjan Bhullar af in Bangkok

Anatoly Malykhin vandaag de ONE Championship zwaargewicht MMA-titel veroverd door kampioen Arjan Bhullar knock-out te slaan in het Lumpinee stadion, Bangkok.

Het gevecht tussen Malykhin en Bhullar was een langverwachte confrontatie tussen twee krachtpatsers in het zwaargewicht. Beide vechters stonden bekend om hun verwoestende slagkracht en indrukwekkende vechtvaardigheden.

Vanaf het begin van de wedstrijd was de spanning voelbaar in de arena. Beide vechters waren vastberaden om de overwinning te behalen en gaven alles wat ze in zich hadden. Malykhin toonde zijn technische bekwaamheid en wist de krachtige stoten van Bhullar te ontwijken terwijl hij zijn eigen aanvallen plaatste.

In de derde ronde van het gevecht kwam het keerpunt. Malykhin wist een opening te vinden en lanceerde een verwoestende ground and pound. De impact was verwoestend en Bhullar ging KO. De scheidsrechter aarzelde niet en stopte het gevecht direct, waarmee Malykhin tot winnaar werd uitgeroepen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws