Wie wordt Holzken's tegenstander: ONE Championship plant groots event Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Wie wordt Holzken's tegenstander: ONE Championship plant groots event

Wie wordt Holzken's tegenstander: ONE Championship plant groots event

Nieky Holzken is een van de meest favoriete kickboksers binnen ONE Championship, de voormalig Glory kampioen staat klaar om de ring in te gaan en en geruchten doe de ronde dat dit in september zou kunnen gebeuren.

Dat Nieky Holzken een topvechter is valt niet te ontkennen, in zijn loopbaan heeft hij veel successen geboekt en was lange tijd kampioen weltergewicht bij Glory Kickboxing. Als bokser heeft Holzken ook al laten zie wat hij kan en bij ONE Championship is hij een van de meest gevreesde lichtgewichten.

Zij laatste partij bij ONE tegen mede legende de Japanner Sexyama was snel afgelopen toen Holzken liet zien al vroeg te domineren. Deze bestond uit een ronde boksen, kickboksen en een MMA-gevecht. Het kwam niet voorbij ronde een waar Holzken Sexyama met zijn boks skills versloeg.

Nieky Holzken zit niet stil

Volgens bronnen heeft ONE Holzken op het oog voor een nog aan te kondigen groots event in Tokio, Japan. Deze zou einde zomer of uiterlijk oktober plaats moeten gaan vinden. "Ik kan er nog niets over zeggen, maar ik ben er altijd klaar voor", zegt Holzken tegen onze redactie vandaag.

Holzken hoeft zich in de tussentijd niet te vervelen: "Ik ben iedere dag op de sportschool les aan het geven en privé lessen. De vraag is groot en het is lekker druk", zegt Holzken. De fans kijken in ieder geval uit naar een snelle terugkeer van hun idool.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws