ONE Championship komt naar Europa? 'Nieky Holzken en Regian Eersel in eigen land' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ONE Championship komt naar Europa? 'Nieky Holzken en Regian Eersel in eigen land'

ONE Championship komt naar Europa? 'Nieky Holzken en Regian Eersel in eigen land'

De geruchten gaan al langer, maar nu lijkt het definitief: ONE Championship, de grootste vechtsportorganisatie van Azië, komt naar Europa. Met topvechters als Nieky Holzken en Regian Eersel in hun gelederen, is de stap naar het Europese continent een logische.

Binnen de redactie kregen we via betrouwbare bronnen te horen dat ONE veel potentie ziet in Europa. De toenemende populariteit van vechtsporten, gecombineerd met de comeback van de legendarische K-1 organisatie, maakt Europa klaar voor een nieuwe vechtsportgigant.

"Het merk verder brengen voor fans en vechters"

"ONE wil de stap nu echt gaan zetten," aldus onze bronnen. "Chatri Sityodtong, de oprichter van de organisatie, heeft de ambitie om het ONE Championship-merk verder te brengen voor fans en vechters."

De eventuele komst naar Europa betekent een geduchte concurrent voor Glory Kickboxing, die momenteel de scepter zwaait in de kickbokswereld.

ONE Championship komt naar Europa? 'Nieky Holzken en Regian Eersel in eigen land'
Regian Eersel

Eerste event nog dit jaar?

De exacte datum van het eerste ONE Championship-evenement in Europa is nog onbekend. Onze bronnen suggereren echter dat dit al eind dit jaar kan plaatsvinden. De spanning stijgt: vechtsportfans in Europa kunnen zich binnenkort verheugen op spectaculaire gevechten van 's werelds beste vechters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws